Lid worden

Door lid te worden van de vereniging wordt u automatisch lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers en ontvangt u maandelijks van de bond het zeer fraai en in kleur uitgevoerde ‘Onze Vogels’.

Download hier het aanmeldingsformulier en stuur dit ingevuld per email naar: secretaris@vogelvereniging-spijkenisse.nl en binnen 5 dagen wordt uw aanvraag verwerkt.

Het lidmaatschap van de vereniging biedt u nog een aantal voordelen:
– Een uniek kweeknummer
– De mogelijkheid voor het bestellen van ringen
– De mogelijkheid om aan diverse tentoonstellingen mee te doen

De contributie incl. bondscontributie bedraagt:

€ 20.00 per jaar voor volwassen leden
€  5.00 per jaar voor jeugd 6 tot 12 jaar
€ 10.00 per jaar voor jeugd 12 tot 17 jaar

Indien men in een lopend kwartaal lid word, betaald men € 2.00 per maand tot einde kwartaal.

De contributie dient voor ieder kwartaal betaald worden, men wordt vriendelijk verzocht bij voorkeur de contributie over te maken op: Rekeningnummer NL68ABNA0496093711 t.n.v. Vogelvereniging Spijkenisse e-o.

Leden die een achterstand van 2 kwartalen contributie hebben en na twee herinneringen nog niet betaald of gereageerd hebben, worden van de ledenlijst gehaald. Mocht u om wat voor een reden dan ook, niet in de gelegenheid zijn om uw contributie op tijd te betalen, neem dan tijdig contact op met de penningmeester.